söndag 9 december 2018

Bortglömda bloggen......

Jösses vad tiden går, och fortare och fortare går den, ju äldre man blir. Jag har för en tid,
helt glömt  att jag har en blogg. Kanske för att det inte händer så mycket i mitt liv numera. Dagarna är ganska så lika varandra.
Kameran har jag nästan aldrig med mig när jag går ut,och min telefon är av lite äldre modell,så ta foton har inte högsta prioritet numera. Jag har 'villkorat en förutsättning'  och fungerar det, så blir det nog en smartphone efter årsskiftet. Det blir lite lättare då att fota händelser och intryck. Spännande att se om det går som jag tänkt mig.


I går var det stor Julmarknad här i Nynäshamn. Vädret var väl inte det bästa, men massor med folk ändå, och många stånd med hantverk o godis.
Godis är inte något för mig( äter lågkolhydratkost för hälsans skull), men ett paket med hårt tunnbröd  kunde jag inte stå emot. Det får ätas bara vid festliga tillfällen.
Vi hade också besök av Sarah´s svärföräldrar. Det har blivit en tradition att de kommer ner hit  på Julmarknaden.  Sen blir det kaffe o glöggmingel  hemma hos oss. Lite middag också, innan de far hem till Jakobsberg.
                                            Sarah´s svärmor och jag. Julmarknaden  2012

Julpynt har vi inte så mycket av  längre, eftersom vi firar Julen borta, men lite fint på balkongen vill jag ha att se på , när jag sitter vid bordet i köket. En liten minigran från Muskö, och den antika lyktan jag köpt, kommer väl till pass i  Decembermörkret.  Har  LED ljus som är inställt på timer, i både gran och lykta. Mycket bra saker de har kommit på numera....


Avslutar detta 'nya försök' med bloggen med en fin soluppgång från den 5:e December. Viss fördel med att bo högt, förutom trapporna då.....
4 kommentarer:

Ethel sa...

Jätte bra blogg! Tack så mycket :)

a片成人網站 sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
網路校園美女寫真 sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
pendekarmuda sa...

"Thank you for nice information
Please visit our website unimuda and uhamka . . . . . . . . . . . . . . . .