söndag 23 december 2012

Julhälsning

Oj,oj,oj!!!
Inte trodde jag det var så länge sedan, som jag gjorde ett inlägg i min blog.
Tiden går så fort, dagarna bara försvinner. Sedan jag var inne här sist, har jag gjort ytterligare en foto bok. Den senaste med vackra rosbilder.
Sommaren rullade på ungefär som vanligt, förutom att min sambo har som gåva, fått sommarhuset som vi brukar bo i.
Det har varit lite pyssel med det, bl.a upptäckte vi en läcka i taket, så nästa sommar blir det att lägga ny plåt
.

Full fart har det varit med min stickning. I December har jag varit med på Julmarknaden i Godsmagasinet , här i hamnen /Nynäshamn. Tre dagar har jag jobbat där med försäljningen. Det var som i gamla tider. Jätteroligt, men ack så ont i benen efter en heldag... I går var jag och hämtade det lilla som var kvar. Mina mössor blev jättepopulära,  så jag fick extra beställningar nu till Jul .Jag är redan igång med nya mössor till nästa års Julmarknad.
Jag har under året blivit "mormor" Till en liten Fransk bulldog, som min dotter och hennes man skaffat sig. Lilla Winston är så söt. En riktig charmör är han.
Nu står julen för dörren, och det här året är snart slut. Jag längtar efter ljuset, och är inte så glad åt all snö som kommit
En riktigt God Jul till alla bloggare som jag inte glömt bort, men tiden har inte räckt till. Hoppas att jag kan ta tag i det på det nya året.


Inga kommentarer: