lördag 21 maj 2011

Lida Handelsträdgård


Vi har hittat "vår handelsträdgård" När det är dags att plantera i alla våra krukor så styr vi kosan till Lida Handelsträdgård som har odling och försäljning av krukväxter och säsongs blommor.Jag har aldrig sett så många fina amplar. Hela taket fullt med dem.Det här är en RIKTIG handelsträdgård. Inte överhopat med en massa "blin-bling" utan här finns det blommor i massor. Deras pelargoner är helt fantastiska!


En lite paus i fika hörnan är obligatorisk. Härligt att sitta där en stund och titta på alla blommor och på aktiviteterna som pågår.
Den lilla mini pelargonen Petit Pierre fick göra oss sällskap.


Ett urval av det vi hade med oss hem, förutom ett antal pelargoner. 
Det får nog bli en tur till i veckan som kommer....

10 kommentarer:

Ingela sa...

Hej på dej Bettan! Härligt att strosa bland fina växter, inte lätt att välja bland allt detta.
Klart man måste slå sig ner och få något till livs ;-)

Angel.Pearls sa...

Åh, ja där ser verkligen mysigt ut!! ..jag vill följa med!! Lycka till nu med planering o målning av krukor ;)..Kram Eva

LV sa...

That looks like a garden center paradise. That is a lot of hanging baskets. I have tried not to go to the nurseries this year. I have no resistance when it comes to flowers. Trust all is well with you and family.

Ölandsvindar sa...

Vilket fint ställe! Jag ska tipsa min svägerska som har betydligt närmare dit än vad jag har.
Kram
Kerstin

Skaparglädje sa...

I den handelsträdgården ser det ut att finnas mycket att välja på. Jag har också ett bra ställe att köpa mina plantor på. Lätt att förköpa sig.
//Anne-Lie

diane b sa...

The colours of summer.

Wildhearts sa...

Där hade jag gärna strosat runt ett tag. Förstår om du åker dit fler gånger. Ha det bra!
Agneta

Anonym sa...

Åååååh, så fint ni kommer att få det! Härligt att se så mycket fina blommor och känna in atmosfären i en välskött handelsträdgård.
Lilian

Ingela sa...

Hej Bettan nu hittar du mig på

http://hallplats-ahus.blogspot.com/
Kram Ingela

lugnet sa...

Härligt Bettan, nu blev jag sugen att gå på en fin handelsträdgård i helgen:) Förr när jag bodde i Tyresö fanns en jättefin vid slottet som jag ofta åkte till om helgerna! Får nog leta upp en ny! Hoppas du mår fint och att du får en Toppen Helg!
KRAM//Ulrica