tisdag 3 maj 2011

Hemma igen..

                                           AWARD


Efter några underbara dagar i Amsterdam, har jag nu landat, i dubbel bemärkelse. Lite bilder från min Påskhelg i Amsterdam kommer senare.Innan jag åkte så fick jag en Award av härliga sprudlande Ingela som har bloggen Hållplats Åhus. Jag blev så glad!
Den är en liten uppmuntran till bloggare som har mindre än 100 följare. Kanske kan det få våra bloggar att spridas lite mer. Någon bild fanns inte, så jag gjorde en egen.

1-Varför började jag blogga?
Det var nog tack vare min sambo's dotter, som har bloggen Angel Pearls. Jag tyckte det verkade så roligt, och när jag fick min första kommentar blev jag överlycklig. Sedan dess har jag haft nästan 6000 besökare.
2. Vilka bloggar följer jag?  
Det är lite blandat. Många är trädgårdsbloggar, några just för att de är skickliga fotografer, och några som skriver om vardagen.
3.Favoritfärg?
Blåklintsblått, turkos,och korallrött.
4. Favoritfilm?
Lavendelflickorna, Inte här för att bli älskad, Broarna i Madison Country 
Romantiska filmer, som känns i hjärtat efteråt.
5.Vilket land jag vill besöka och varför?
Nu är jag precis hemkommen från Holland, så det är gjort.
Italien, för jag skulle vilja få upplevelsen, ungefär som i " Solens mat"

Nu ska jag ju skicka vidare till bloggare med mindre än 100 besökare, men de flesta bloggare jag följer har fler följare, så det blir inte så lätt....
Jag ger den till:
En kamera, ett liv
Cajsas rum 
Rosor och ruiner   

Nu kommer en fullbokad vecka igen. Lämna bilen på service, sköta om familjegraven ute på Värmdö,
vänmiddag, och flytt ut till landet. Var där hela Söndagen och vårstädade huset, så nu doftar det gott när vi kommer till helgen. Tyvärr så har ju vårvärmen tagit en liten paus, men den kommer väl igen.... Vi får elda i öppna spisen så länge. Det har hög mysfaktor..8 kommentarer:

Angel.Pearls sa...

Tack gulliga du -kul att kunna inspirera..ibland verkar saker galna innan man provar. Härligt att bloggandet blev 'din grej'!! Blått är flått -Kram Eva

LV sa...

First, I was elated to receive my pretty post card from Amsterdam. The fact you actually thought of this old lady in Texas while enjoying these lovely sights was very touching. You will never know how much I appreciate your thoughtfulness. Glad your back and had such a nice trip. The award you designed is very pretty. I wish I knew how to do more things on the computer. At least, I get the pleasure of seeing what other beauties my blogging friends create. Thank you again for being so kind.

diane b sa...

It looks like people having fun on the canal in spring. Hope you get to your summer house soon. Congrats on your award.

Anette sa...

Ska bli kul att se dina bilder. Amsterdam är en härlig stad! Tack för awarden, men "nej tack" ändå. Jag har slutar ta emot, för jag tycker det är så svårt att skicka vidare....men glad blir jag ändå;-)

Jag tyckte bloggare var konstiga.......det var innan jag fastnade själv. Jag trodde blogg bara var en slags dagbok, du vet sådär..."nu ska jag fika med I och jag köpte en ny tröja osv..." Kunde inte fatta hur någon annan kunde vara intresserad av sånt. Men så halkade jag in på Facebook och hittade en grupp för trädgårdsintresserade och där hade något länkat sin blogg och på den vägen är det! Man är väl inte sämre än man kan ändra sig!

Ha det så fint och vi får hoppas att värmen snart kommer åter! Kram Anette

Irenes tavlor sa...

Hej och tack för din kommentar,
läser att du är från Nynäshamn,
där har jag varit en hel del min syster bodde där ett tag innan hon flyttade närmare stan, sen har jag min son i Ösmo, men har är på väg att flytta uppåt, härlig blogg den ska jag läsa vidare i nu...
kram Iréne

Bestemor Drillo sa...

Hei og grattis med award! den fortjener du med din herlige blogg !
Gleder meg til å se dine bilder fra Holland!
Ha en vakker helg!
Kløem fra meg!

Rosor och ruiner sa...

Tack gulliga du! Vad glad jag blir, det värmer! Men jag tror inte jag sänder den vidare.
Så skönt det låter att flytta ut till landet, visst är det underbart att vi har den ljusa varma årstiden framför oss nu! Härligt!
Kram!

Ingela sa...

Vilken härlig awardbild du fixade till!

Kul att läsa vad du skriver! Det är en del vi har gemensamt!

Som favoritfärger. Broarna från Madison är också en av mina favoriter...

Lagom dos av miljöombyte båda längtar vi nu till Italen.

Du sa det; omtänksamma grebbor ;-)