söndag 27 februari 2011

Liten överraskning...Vilken fin Award överraskning jag fick av Ingela som har bloggen Hem-Liv- Design.  Det är så roligt att få uppskattning, trots att det på senare tid har varit lite blogg torka här hos mig.
Ingela och jag  fastnade direkt  för ( i ) varandra, när vi träffades en efter middag i Stockholm. Alldeles för kort stund bara.Vi är ju lättpratade båda två, och då försvinner ett par timmar fort. Jag ser fram emot att vi kanske kan ses igen så småningom, trots att avståndet på kartan, är långt från varandra.


*Awarden  kan delas ut till 3-5 av dina favorit bloggar, och som har mindre än 100 följare.
*Du meddelar bloggaren genom att kommentera dennes blogg och berätta om  Liebster Blog Award.
*Den som mottagit Awarden skickar länken till personen som delade ut den, och till sina egna favoritbloggare med mindre än 100 följare.
Jag har kikat runt lite och sett att flera av mina favorit bloggar redan fått den här Awarden, så  jag gör så här:


*Ulrica som har bloggen Lugnet. Hon är som en frisk vind, gör så vackra saker  (jag köpte min brödkorg med namn av henne) och så bor hon ju i en kommun som tidigare varit min hemvist i 50 år. Det är så härligt också, att i  blogg värden finns inga ålders skillnader.


*Agneta med bloggen En kamera, ett liv för alla hennes vackra foton. Med sina speciella "linsögon" kan hon få en rostig spik att bli oemotståndlig.


*Anette, som har bloggen  Mitt hörn av världen, där vi kan följa hennes vardag med familj, 2 hundar, hus, och jobb inom handeln.
Kanske för att jag är fd. butiksanställd ,som jag känner igen mig i vissa situationer. Alltid kul att hälsa på henne, och så är vi vänner på FB.
Detta var tre av mina otaliga favoriter, Jag vill så klart nu även nämna  Gudruns keramik, Valkyrian, LV i Texas, Diane i Australien, Judy i Canada, ja, jag kan inte  räkna alla dom som förgyller min dag.( Men deras bloggar har  fler än 100 följare.)Detta var en av två överraskningar samma dag, men  den andra sparar jag, så  ni får vara lite nyfikna ett par dagar till.


8 kommentarer:

Rosor och ruiner sa...

Vad härligt med överraskningar, grattis till awarden, den är du värd!

VALKYRIEN sa...

Gratulerer med awarden! Den fortjener du!

Ser at jeg ikke har vært hos deg på en stund, så jeg må jo kommentere den fine tulipanen under her! Tulipaner er vakre hele livssyklusen, noe du så flott viser!

Og så takk for at du nevner meg da! Blir jo helt rørt her! :)

Anette sa...

Så det var en av överraskningarna och jag blev inblandad i den också:-) Tackar!

Då kan man vara lite mindre nyfiken nu då.....

Kram Anette

Wildhearts sa...

Tack så jättemycket! :D

diane b sa...

Congratulations on the award. Thank you for mentioning my blog. I love your macro photos. I am trying to learn macro photography.

lugnet sa...

Åhh, vilken raring du är!! Fina ord, jag blir jätteglad! Tycker också att det är skönt att umgås på bloggen och privat(!) med vänner i olika ålder. Det berikar och några av våra bästa vänner(min man och jag) är 20-år äldre en vi och där ligger vi efter i energi..! Härligt! Hoppas att du får en fin Dag, och TACK!!
KRAM//Ulrica

Gudrun sa...

Hej Elisabeth!
Grattis till awarden. Hoppas det är bra med dig.
Tack för omnämnandet, jag måste säga det samma om dig, du är en raring som förgyller tillvaron.

Idag, nu på morgonen är det så grått här, jag har slipat lite för mycket så nu skall jag lägga mig på spikmattan en stund.
Önskar dig en fin dag.
Kram

Judy sa...

Thank you!!! I am SO honoured, because I admire your work so much!!!
Now I will go see the other blogs you have named...