torsdag 15 juli 2010

Relax på bryggan / Relax on the pier

Efter en hektisk vecka och födelsedagskalas tog vi i dag  time out på bryggan vid vår lilla sjö. Min hudläkare vill inte att jag solar,, men varma dagar som det är nu, kunde jag inte låta bli. Stranden vid havet är så fullbelagd och då är det skönare här, där det bara är vi två.
Vattnet är alldeles klart och fint, trots att det är en insjö (lake.) L njuter av det 25 gradiga vattnet.Och jag DÖK i från bryggan för första gången på , säkert 20 år. L trodde inte sina ögon!(Vi har varit tillsammans i 11 år) Kände mig som ung på nytt.Jag kan ..... dyka!
Bryggan har L (tillsammans med sin bortgångne far) byggt. Alldeles bakom tallen finns  en liten balkong , där man kan sitta  i skuggan, om solen bränner för mycket.

Utsikten  är mycket rogivande....En underbar eftermiddag.

3 kommentarer:

Ingelapingela sa...

Hej du snacka om relax på tal om antistress. Att lyckas med något som man endast har haft i sina drömmar under ett antal år är härligt!!! Den där känslan är på inte sätt obekant för mig. Ser ut som det är ett paradis ni vistas i. Nu har vi precis avslutat vattning av blommor samt plockning

Kram Ingela

Judy sa...

I love the way your little dock runs along beside the lake, rather than sticking out into the lake! Different, and quite peaceful!!

Anonym sa...

Så fint ni har det!
Lilian