söndag 25 juli 2010

Doris Day

Såg en jättefin dokumentär om Doris Day härom kvällen. Då kom alla ungdomsminnen tillbaka. Precis den här bilden hade jag på mitt badrumskåp. (Jag hade tre bröder, så jag behövde ett eget skåp till mina" tjejsaker".) Jag försökte ha samma frisyr som hon och i skolan så samlade man ju på filmstjärnor, och då var hon en av mina favoriter.
Que sera , sera kunde jag sjunga utantill, men jag förstod nog inte texten helt.
Tiden går...det var länge sedan......
.

8 kommentarer:

Ingela sa...

Tjenixen Bettan

Ibland blir man nostalgisk, det kan röra sig om olika saker, bilder andra synintryck, dofter, känslor eller hörselminnen och då i synnerhet i musiken. Då rörs gamla minnen upp och det känns på något lustigt vis som igår...

Tyvärr är det inte så ofta man hör gamla låtar spelas på radio oftast är det samma melodislingor stup i kvarten men så ibland glimtar det till som igår då jag hörde den låt som jag spelar på min blogg för dig och mina andra läsare. Av bara farten så klistrade jag in ännu en kändis ;-)

Ölandsvindar sa...

Vem har inte sjungit Que sera för full hals och gillat Doris Day. Nästan den första Hollywoodstjärna jag kunde namnet på tror jag.Gillar musiken på din blogg idag också.Riktig svensk sommarmusik!
Kram
Kerstin

diane b sa...

I remember her and the song. I loved it too.

LV sa...

I think we all had a movie star we favored many years ago. I know I did and plan to feature it later on.

Fånga dagen sa...

JA du en vacker kvinna det där och visst är det väl härligt att få vara lite nostalgisk.
Jag önksaqr dig en fortsatt skön sommar nu
Kram Lena

lugnet sa...

Härliga minnen!! Och Fina bilder!! Så vacker hon var! Liknar hon inte dig:)!!
Hoppas du har en bra sommar!!
Många Kramar//Ulrica

Gudrun sa...

Tiden går fort, härligt när minnen poppar upp. Kommer ihåg låten men inte så mycket sångerskan.
Här har vi också fått vattna, tur att vi har sjövatten. I år har vi på östsidan fått mycket sol och torka men det var väl ännu värre hos er i Stockholmstrakten. Men det har varit en otroligt härlig sommar för oss.
Önskar dig en fin dag.

Anonym sa...

Hej!

Ja, tiden bara rinner iväg. Vart tar den vägen egentligen?
Jag och familjen mår bra och vi är hemma lediga och bara har det skönt. Räkorna var mumsiga. Vi tar nog båten förbi Nynäs och vidare till Utö. Vi väntar på lite bättre väder innan vi ger oss ut.