torsdag 17 juni 2010

Blogg torka...

Det är lite tunnsått med bloggandet för min del nu. Jag vet inte vad det beror på. Kanske för att jag varit lite krasslig och då går all energi åt till att hosta och fräsa....
I helgen som var, gjorde vi i alla fall en liten utflykt...


Vi åkte till Körunda  golfklubb för att se hur mina tavlor( som konstföreningen  ställer ut) gjorde sig. Vi fick leta länge. Så småningom fick vi reda på att de hängde i en konferenslokal på övervåningen. Och... hur många konferenser är det veckorna runt midsommar? Jag tror att det kommer att passera fler människor genom vårt sommarhus i midsommar , än det gör där.

Hur som helst så visade sig Södertörn från sin bästa sida .Underbart att glida  fram på småvägarna och titta på den vackra naturen.
Hem vägen valde vi att åka en liten bit på vår nya motorväg till Nynäshamn.Den är faktiskt vacker den också, och framför allt säkrare än den gamla smala och krokiga vägen, som kallades dödens väg.
.
Men sen kommer sista biten som inte är färdig ännu, och det är inte helt lätt att hitta avfarten till sommarhuset i den här röran!


Som tröst hade jag med mig en liten sötnos hem..

11 kommentarer:

Ingelapingela sa...

Hallo Bettan :-)

Nu är jag som piggast på dagen... och du verkar vara kvällspigg ;-)

Det där med bloggtorka, den känslan kan jag förstå. Det är ju så viktigt med ett givande och tagande så där ligger väl något i detta. Ibland känner man att man har hur mycket som helst att berätta men sedan finns det på något konstigt sätt inget att säga. Inget som man tror intresserar andra eller kanske man ifrågasätter om man vill ventilera det i detta forum.

Någon bloggtorka märker då inte jag i ditt inlägg. (Är det kanske så att man kräver för mycket av sig själv?) Tänkte på de hur fina färgerna är då solen skiner. Allting blir så mycket mer positivt och världen visar sig från sin bästa sida. Som idag då det är en mulen dag får man jobba med sig själv för att se det positiva i tillvaron.

Dina tavlor är ju bara så inbjudande. Absolut skulle jag vilja ta ett bett både lite här och där så sugen blir jag!

Att de har hamnat på ovanvåningen känns naturligtvis inte bra. Säkert hänger de säkrare där men också från att besökarna ska ha möjlighet att njuta dem. TRIST!

Men, penséen var då gullig och det kommer fler utställningar det är jag säker på

Du skulle ha vatt här igår för en avslappad fika i trädgår´n idag är det då inte mycket "bevänt med väret" Ha en gå dag önskar Ingela

Ingelapingela sa...

GO DAG så klart

Petit Eyekiss sa...

Det värsta värsta är att jag är både morgonpigg och kvällsmänniska.
Blir efter ett tag lite sömnbrist, men då tar jag mig en powernap. L är precis tvärt om.Trött på kvällen och sover länge på morgonen.
Men på så sätt får jag ju lite "egentid!"

Ölandsvindar sa...

Visst är Sörmland vackert så här i midsommartid. När vi bodde i Trosa försökte vi alltid komma iväg på en biltur mot Sparreholmshållet bara för att det var så vackert.Roligt att ni äntligen får en motorväg. Inte för att de är så roliga men gamla Nynäsvägen var ju verkligen olycksdrabbad. Jag växte upp med utsikt över den vägen i Vega så jag har sett en och annan smäll där. Det är verkligen en sport att fånga de röda liljebaggarna. Hoppas att du får behålla några krolliljor.
Kram
Kerstin

Anonym sa...

Hej!

Stackars dig om jordgubbarna, vad tråkigt när du var liten!
Vilka fina tavlor men jag håller med om att de kunde ju hängt upp dom ngn annanstans. Jag har en kompis som bodde vid "dödensväg" som faktiskt krockade två gånger på vägen. En gång var hon höggravid och fick flygas bort med helikopter. Vi är otroligt tacksamma att det gick bra båda gångerna. Bra med den nya vägen. Nu kan man åka säkert till Nynäs.

Krya på dig!

Wildhearts sa...

Dina tavlor är så fina! Synd att de hamnade på övervåningen, men jag tror säkert att några kommer att hitta dit också :)

Rosor och ruiner sa...

Vilka fina tavlor du gjort, trist bara att de hamnade så i skymundan...
Undras när den där vägen skall va klar, tycker de har hållit på med den i flera år nu...men det är klart, det är ju en bit....Ha det gott! (o blogga bara när du har lust, det skall inte va nåt krav)

lugnet sa...

Hallo Bettan!!
Har också hamnat i bloggtorka..Har liksom ingen energi.., men den återkommer:) Brukar bli så för mig på sommaren!
Vilka Underbara Tavlor du ställer ut!! Hoppas dom får hänga kvar in på hösten så att konferenserna startar upp och du får sälja massor!!
Må så gott så länge!!!
Kramar/Ullis

Maleviks Rosenträdgård sa...

mmmmm,,,,,den bilden e lite fräck..tror jag ska trycka den till mig själv med :)
Vilken storlek var du intresserad av??
Va dumma dom e som hänger dina tavlor där :)
E de olja ??
Håkan

Fånga dagen sa...

Hej käraste vännen!
Men det där med bloggtorka vet ju jag hur det är, det bara är så, bara att gilla läget.
Vad tråkigt med tavlorna, de syns ju knappt. Det är inte så många som ser mina heller tror jag, men de finns i alla fall hela tiden.
Vi kanske ska ha en gemensam utställning på västkusten du och jag.
Jag önskar dig en skön midsommar
Kram Lena

Fånga dagen sa...

Hej igen!
Det verkar som om vi har en del gemensamt du och jag, likadan tvättbalja också lustigt va.
Jag vill önska dig en riktigt skön midsommar nu
Kram Lena