onsdag 28 april 2010

Thure & Signe

Fick se  i almanackan att det var min pappas namnsdag idag. Det är nästan 25 år sedan de båda gick bort, men när vi var i en antikaffär för lite sedan hittade jag den här lilla skylten. Namnen stämmer, men inte årtalet (dom föddes först o6-07) Jag tyckte att skylten var så fin, och att den  kan passa att lägga på morfars gamla rakspegel. När vi  hade putsat av den och sambon testat densiteten, visade det sig att den var i silver.
Ja, det var mina tankar idag....

8 kommentarer:

Ingelapingela sa...

Nej men så vacker skylten är! Förstår att du inte kunde hålla dina fingrar borta från den att sedan den var av silver är ju bara bonus ;-) Kram Ingela

Gudrun sa...

Precis när jag skulle skicka en kommentar till dig så blev jag utslängd/nedkopplad.
Det jag ville säga är att det var häftigt att namnen stämde och att det var så nära i årtal. Fin var den skylten.
Ha en bra kväll.

Ladyinblue sa...

Mycket fin skylt måste jag säga.
Ja du Elisabeth, man ska allt vara glad att man inte är groda. För hade vi varit det så hade vi haft bråda dagar NU för de är i full gång nu. I ca 14 dagar. Inget vidare med tanke på vädret och det kalla vattnet. Fast de klart vi är ju inte grodor och de har väl inte "tid" att "känna efter" ;-)
Ha de gott/Ulla

Rosor och ruiner sa...

Vilken fin skylt, förstår att du blev glad när du hittade den!

Fånga dagen sa...

JA du ibland kommer det minnen från saker man mist. Men den skylten var ju jättefin trots att årtalet inte riktigt stämmer. Du får associationer och det är ju viktigast.
Inte dåligt att det var silver.
Ha en fin kväll
Kram Lena

Anonym sa...

Hej!

vad häftigt! Huvudsaken är att skylten betyder nåt för dig så årtalet spelar eg ingen roll.
Ha en underbar helg!
Kram

lugnet sa...

Oj, vilken fin skylt!! Och passande med namnen!! Och så var det silver! Tittar in för att önska dig en ToppenValborg!! Här på Ingarö är det brasa vid skolan och en mängd aktiviteter som barnen tycker är kul, men vi ska utnyttja en av mina presenter med en middag ute istället. Ska bli mysigt det med och varmt för en gångs skull!!
Kram i massor//Ullis

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Va fin den var,skylten! Härligt att hitta sådant och ger dig minnen!
Ha det så gott och hälsningar i valborgskvällen!
Carin