onsdag 1 februari 2012

Biten....


Jag tror att jag har blivit biten av "Stick flugan"! Kan inte hålla fingrarna borta från stickningen. Men det är inte riktigt sant, för jag stickar bara på kvällen när jag tittar på TV. Jag har märkt att  stickningen gör att jag har ro att sitta still, och mina restless legs håller sig lugnare. Läste i tidningen att det är nyttigt att sticka. Det är av stressande och tar ner hjärtslagen med 8 slag i minuten...
Kanske öppnar jag en liten webb-butik;-) Gör jag ett set i veckan, så har jag ju 52 stycken innan året är slut!!!
Det går bra att lägga in beställning:-)Så här såg uppfarten på landet ut den 15 Januari. Alunroten i komposten hade fortfarande fina blad, och på rosorna fanns det nya friska gröna.


Nu väntar vi på det förskräckliga snöovädret som skall komma.
Här vid kusten finns det bara knappt en dm. Ingen kyla att tala om heller.Annat var det förra vintern. 
Snö och is så långt ögat når.....
 Mitt knä blir bättre och bättre dag  för dag.  Jag har redan varit och dansat " mogen dans"  tre gånger, Visst får jag ont i ett par dygn efteråt, men jag har upptäckt att det är bara träningsvärk. Och har man roligt så får det kosta lite. Livet återvänder....Jag ska så fort jag hinner, göra en foto bok hos Japan foto .http://www.japanphoto.se/cewe-fotobok/
Jag var med på en onlinekurs, där man fick många fina tips.Min första bok, ska bli med både vackra och spektakulära tulpan bilder. Blir den bra så gör jag en med rosbilder också .Fint att ha liggande på rumsbordet.


Den här veckan fick två av mina små frukt tavlor nytt hem. Härligt med överraskningar. Nu måste jag sätta i gång och måla flera, det börjar liksom sina i förrådet;-)


Som ni ser, alla mina vänner, så har jag egentligen inte tid att blogga......
men vi ses igen....
9 kommentarer:

LV sa...

Elizabeth, you are a lady of many talents. All your work, regardless of what, it is gorgeous. Glad everything is going well for you and that your knee is improving. I do so enjoy our little visits and seeing what you have been up to.

Ingela sa...

Men jisses vad här verkas, virkas eller snarare stickas. Vad härligt att du kan ut och svänga på benen igen. Någon spelmansträff på sistone?

Kram från Ingela i söder

Anette sa...

Oj, vilken fart du har! Sticka är kul, men nu är det länge sen jag stickade. Annat var det förr, så hade man alltid något på gång.
Vad härligt att ditt knä blir bättre!

Ha en fin helg. /Anette

ormbunke sa...

OH så snygga saker du stickar.Förr började på men det blev aldrig färdigt och det är mesta när det gäller handarbete.Jag tycker det går fortare att göra en fototavla eller sådant som går snabbare. Väva med grövre garn t.ex.
Kul att du säljer dina frukttavlor.Vad skönt att det ornat sej med ditt knä.Här blev det en cortisonspruta.
Jag skulle tänka mig att beställa ett set av det lila garnet.Är det en storlek? Ha de gott i helgen. Anita

Rosor och ruiner sa...

Oj, så produktiv du är , och fint blri det med! Nu har väl även ni fått mer snö och kallt kan jag tänka.

Bestemor Drillo sa...

Er så enig med deg ! Strikking er det mest avslappande som fins!
Jeg får abstinens når jeg ikke har noe strikking mellom fingrene. Så godt å høre at ditt kne er bedre!
God helg til deg og dine!
Klem fra bestemor!

Anonym sa...

Hej!
Läste om dina restlegs legs. Jag har det också och det visade sig när jag var på hälsokontroll att jag hade nästan inget järn i kroppen. Nu när jag äter Järntabletter är det så mycket bättre. Har du koll på ditt järn o dina blodvärden?
Önskar dig allt gott!

Ölandsvindar sa...

Hela Norden ser ut att vara full av skapande, stickande , målande kvinnor .....och så jag. Tulpanbilden var väldigt vacker!
Kram
Kerstin

Irenes tavlor sa...

så mycket fint du stickat, jag har nog också fått stickflugan och visst är det rogivande, fram växer mina kuddar, jag märker det knappt, så det är avkoppling det, dina fruktavlor är ljuvliga, kram Irene