tisdag 20 september 2011

SensommarNu är den tid, när man vill hålla kvar alla blommor så länge som möjligt. Så väntar och väntar man och så kommer en kall natt och det mesta är förstört .Det sista av Rosen Lisan hamnade på fatet.


Pelargonerna plockar jag av eftersom, och gör lite dekorationer inne, för det är ju där jag är mest nu
.

Några plantor med coktail tomater fick vi av en god vän, och dom har givit god frukt. Så goda, så nästa år ska vi odla lite mer.


Stoppade ner några frön från luktärt i ett par krukor och de blommar som mest nu!Härom veckan fick jag ett så fint brev från min bloggvän LV i Texas, som har bloggen http://livinatmemescorner.blogspot.com/Så många fina saker, och det gladde mig så mycket. Precis vad jag behövde nu efter denna sommar. Mitt knä är fortfarande så ont och jag har ännu inte fått komma till en ortoped. Väntan blir lång.
Det onda har kanske lite gott med sig som LV skrev till mig. Jag har ju kunnat måla mycket, och nu ligger alla alster ny lackade. Klara för utställningen jag ska ha i Oktober.
Hoppas ni alla har det gott!
Kramar

11 kommentarer:

VALKYRIEN sa...

Hei - lenge siden sist! Håper alt er vel med deg, selv med vonde knær!

Nydelig sensommers blomster har du i alle fall - og grattis med Vernissget! Lykke til med det!
Klem fra meg!

Angel.Pearls sa...

Luktärtorna är såå fina -NU har mina pelargoner börjat att blomma på balkongen..
Dina målningar är härliga: go go go!!
Eva

Ingela sa...

Dina målningar är så fina, det är verkligen synd att man inte har möjlighet att gå på din vernissage. Lycka till och jag är säker på att du får mycken uppskattning.

Glad blir man av att få uppmuntran från någon. LV vill verkligen vara din vän! Speciellt bra känns det säkert eftersom du har ditt onda knä. Vi får hoppas på att det blir bättre i rappet!

Ha det gott! Kram Ingela

Anette sa...

Eländiga knä! Jag har en morbror som går och väntar på operation också. Min bror som har bråck fick hjälp av min kusin som jobbar på privatsjukhus i annat län, så han opereras i dag och det kostar inget extra pga. att man ju numera har rätt att välja vårdställe. Kolla upp det där du!
Men som sagt inget ont utan något gott......vilka underbara tavlor!
Snart kommer det ett litet kuvert från mig också. Ska ta tag i livet igen nästa vecka eller kanske redan i helgen :-)

Ha det så gott och kram /Anette

Bestemor Drillo sa...

Så leit å høre at ditt kne er fortsatt vondt! Håper du snart får komme til Ortopeden! Du kan i hvertfall glede deg over dine vakre sensommerblomster!
Ha en fin søndagskveld! Klem fra bestemor!

Wildhearts sa...

Jag hade så gärna gått på din vernissage och sätt alla dina tavlor. Jag SKA lyckas gå någon gång, men just nu så är schemat lite fullt.

Gudrun sa...

Hej!
Hoppas att du får må bra och att det blir bättre för var dag.
Vilka fina tavlor du målat. Den där med solhatten var bara för underbar.
Lycka till på utställningen
Kram

Judy sa...

I love both of your geranium photos - I would never have thought to tuck a daisy into the centre of the cluster, the way you did in the blue bowl!! And your new paintings are beautiful! I was trying to decide on a favourite, but could not...
Your cherry tomatoes are so luscious, I almost want to run out and get some!

Gunilla sa...

Vilka fantastiskt fina tavlor du målat du kommer säkert att göra succe på vernissagen.

Hoppas att ditt onda knä blir bättre snart.

Ha det gott och Lycka till
Gunilla

Cajsas Rum - Trottinglady sa...

Hej där! Hoppas att ditt knä kan fixa till sig. Men oj vilka fina tavlor du visar. Håller med om pellisarna, de är så fina att knipsa av och ha ensam i vas....det gör jag jämt och särskilt nu.
Ha en bra fortsättning på helgen önskar jag Dig
Carin i norr

Anette sa...

Hej, jag hittade in till dej via Kostdoktorn... Så fina tavlor du målar, jag har suttit och njutit en stund med dom tillsammans med mitt morgonkaffe här nu, tackar för det denna vackra lördagsförmiddag :-D

Själv är hör jag till den Pelargon"beroende" skaran sen ett par år tillbaka, dock har jag "bara" en liten balkong att husera dom på under sommaren. Det börjar bli dags att torka upp dom inför vinterförvaringen, så typiskt när dom blommar hejdlöst nu ;.p

Kram från AnetteB