torsdag 11 augusti 2011

Sommaren går mot sitt slut....

 Så har denna sommar kommit en bra bit in på sista versen. Vart har den tagit vägen?
Mitt onda knä vill inte bli bättre, och därutav har varken kroppen eller "knoppen" varit på något vidare humör, men kameran har i alla fall varit igång.
Här ute på landet har det fällts träd.Dels stod tallarna för nära huset, och dels behövdes det virke till ny brygga. 8-10 tallar får nu en ny uppgift.
Det är min sambo som är uppe i tallen och kapar grenar, för att sedan lättare kunna fälla trädet. Inte illa för en som är född -34!

14 Juli 

Firad blev jag på min pensionsdag. Uppklädda, och med champagne och blommor överraskade K o L. Sånt värmer ända in i hjärteroten.
  Av sambon's dotter som tillverkar smycken  http://angelpearls.blogspot.com/  fick jag dessa underbara turkos örhängen. Passar perfekt till min nya topp!

Jag som ofta klär mig i svart. ( Matchar bra till rött läppstift, och lite för runda former) fick av mina" bästisar" det här stilrena  armbandet. Passar till både vardag o fest!
En alldeses underbar bukett med rosor från deras  trädgård bifogades också.


Mina barn med respektive och min sambo, bjöd mig ju till Amsterdam i April. Om den resan har jag tidigare gjort ett inlägg.

En roddtur ut till "lilla ön". Heldag med medhavd lunch o kaffe,  förgyllde en av
sommarens dagar.Så rikblommande  som min Flitig Lisa varit i år har jag aldrig sett tidigare. Man ser inte bladen för bara blommor. Dessvärre ledsnade den när jag var på semester.
                                                                 That's life!

Vi lämnade huset på landet för ca två veckors  bilsemester i Juli/ Aug. Men det blir en senare historia.
Nu har vi mycket annat att ta tag i. Stambyte och dragning av nya elledningar  i lägenheten i stan börjar nu, och hur det ska bli vill jag inte tänka på, Till vår lägenhet kommer dom precis när vi måste stänga igen sommarhuset och flytta tillbaka till stan.......

Men det finns dom som har det värre, och den här bilden från min brors, och hans norska sambos hus  får visa vad jag tänker på.
3 kommentarer:

Ingela sa...

Hej på dej Bettan!

Och du jag har saknat dig och du måste ha saknat bloggandet för åh... vilket inlägg jag kommer upp till. Idag är min första jobbedag och efter att ha varit iväg åtta timmar så dök jag rakt i bingen och sov snudd på två timmar.

Häftigt firande och med fick vi vara på ett hörn Grattis!

Men herregud så högt han är och klättrar. Inte nog med att han är så att säga "finkänslig" då han målar ägg och håller på med sina flaskskepp, takterar instrumentet... lika flink och stark i nyporna då han smider och annat, vig då han tar en svängom, åker skridskor och kättrar i trän. Vilken karl du har! Men jag vet nog hur händig och rar du också är. Vi får hoppas att ditt knä läker snart. Min fot krånglade i tre långa månader och man misströstar verkligen till slut. Det är ett hinder då kroppen inte vill som man själv vill.

Kram Ingela

LV sa...

I am looking forward to our summer coming to a close. Perhaps we will get rain and cooler weather. You always find the most beautiful things to share with us. I left a comment on a previous post as to how happy and pleased I was to receive your card. I appreciate your thoughtfulness so very much.

Judy sa...

I love that geranium!!! And congratulations on the celebration - retirement? You are certainly all gussied up! And champagne always makes for a party!!