onsdag 18 augusti 2010

På plats igen!

Hemma igen efter 240 mil i bilen. Däremellan  hade vi några fina stopp. Vädret var  inte så mycket att glädjas åt, men ett par dagar med sol fick vi i alla fall. Hade tänkt ta lite fina bilder från Åre, men den dagen var himlen jämngrå.

Reserapport kommer så småningom, men det blir bråda tider för mig nu när jag ska ha tavlor färdiga till Höstutställningen första veckan i okt.
Jag är också med i en bildtävling i tidningen PC. Ni får väldigt gärna rösta på mina bilder.  PC fototävling
Jag har lagt in ganska många bilder,   så det tar kanske lite tid att  hitta dom.... På lördag  / söndag lägger jag in mina två bästa....
Sista dagen för att rösta är söndag 22 /8.. (Elisabeth Kiole)
Vi ses snart igen! 

7 kommentarer:

Joans Country Living sa...

Herligt at du er tilbage ;o) Ser frem til flere fotos...

Ha det bra! Stort kram!
Joan

Rosor och ruiner sa...

Då väntar jag tills du lagt in dina bästa :O) verkade vara så många bilder så det är svårt att hitta dina.. Lycka till i tävlingen!

LV sa...

I am so glad you are back from vacation. I missed you and wanted you to know I received my wonderful package in case you missed my last comment. I love it and will feature it this coming Pink Saturday.

lugnet sa...

Vilken härligt blå himmel! Mysig tripp ni verkar gjort!! Och vad spännande med utställningen och tävlingen!! Ska genast gå in och titta! Lycka till!!
Kram//Ulrica

Ölandsvindar sa...

Kul att du är tillbaka! Visst är det härligt nu när det har lugnat ner sig lite. Vi har också pensionärer kvar i fritidshusen runtomkring men de är inte så störande (haha).Jag ska titta på dina konstverk lite senare.
Kram
Kerstin

LV sa...

Elisabeth, I was so excited today when I received my card from your travels. Thank you so very much for thinking of me I found your two lovely photos you are submitting in the contest, but did not understand how to vote. I wish I spoke your language.Thank you again for everything, but most of all for being a friend.

Anonym sa...

Välkommen hem Elisabeth!

Härligt att du har haft en mysig tur!!! Glad att du är tillbaka även om jag inte har haft orken att skriva själv. Tänker in och kolla och rösta på dina bilder även om jag inte har gjort det än. Det får bli nu i helgen! Kram Ingela (hem liv design)