måndag 24 maj 2010

Datorstress...När vi flyttade ut till landet i fredags, så fungerade datorn med mob. bredbandet perfekt, med en hastighet
så jag hann inte blinka. När jag sedan i lördags skulle använda den, är allt fel. På Firefox kan jag inte göra inlägg, på Internet explorer hänger den sig. Det har tagit 3 dagar att få till ett nytt inlägg. Full täckning på mob. bredb. så det är inte det.
Nåja...
Pingsten  var underbar med grillning på kvällen. Men Pingstdagen vräkte regnet ner occh åskan dundrade mellan bergen. I dag skiner solen igen, men bara  +9 grader på morgonen.
Jag återkommer när datorn fungerar.......


11 kommentarer:

Fånga dagen sa...

Halloj där!
Ja men det kan väl vara skönt när intge datorn fungerar också för då får man en naturlig paus utan att fundera.
Ha en riktigt skön vecka nu
Kram lena

Ingelapingela sa...

Halloj Bettan!

Visst är det frustrerande då datorn inte fungerar som den ska! I allafall kul att höra av dig!!! Snart har vi möjlighet att träffas i natura. Ska bli häftigt! Så får vi se hur det känns, lite konstigt är det ju då man har skrivit till varandra så frekvent men inte känner till utseendet... Det var ju så för Ann och mig vi växlade mejl dagligen och så var det då en dag dags... förväntansfullt, så roligt men på samma gång pirrigt Kram Ingela

lugnet sa...

Vi har mobilt bredband här och ibland måste man starta om flera gånger för det gå såå långsamt.. Hoppas du får ordning på den!! Visst är det härligt med dom första grillningarna!! Mums!! Hoppas det blir lite varmare igen och att din vecka blir fortsatt toppen!!
Kram/Ulrica

Gudrun sa...

Inte kul med datorstrul hoppas det löser sig snabbt. Vill man blogga och ha kontakt så känner man sig ju lite handikappad då det inte funkar.
Här är det grått idag om det blir åska åter står att se, enligt prognos så kan det bli åska.
Det blir annat gjort idag då jag inte kan vara ute och härja i trädgården.
Spännande med spaljen, du får väl visa hur det blev.
Önskar dig en bra dag.

Ölandsvindar sa...

Först tänkte jag klara mig utan dator när jag slutade jobba men så skaffade vi en och nu blir jag skogstokig om den inte fungerar. Ingen värme här heller idag. Kalla vindar och lite moln. Vackra molnbilder du har lagt in.
Kram
Kerstin

LV sa...

Great post. Come by my blog today and receive your award I am giving you.

Bestemor Drillo sa...

Hei igjen!
Her på Torpet er det samme problem!
Enten går det så tregt at man bruker hele dagen på et innlegg eller så får man ikke opp kommentatorboksene! Jeg bruker Internett Explorer for jeg har ikke funnet noe annet som fungerer noe bedre! Kos deg med eller uten dator og ha en strålende uke! Her er det regn og 6 grader! Var det noen som nevnte sommer?? Klem!

Angel.Pearls sa...

Härlig himmel! ..D hade någon ide' om varför datorn var seg..Vi ses på lördag!Kram

sinneskatten sa...

Alla dessa prylar som vi helt plötsligt inte kan klara oss utan.
När man börjar fundera över det är det ju inte klokt hur vi lever.
Halva bilen består av en massa prylar som jag bara inte "kan" klara mig utan......sladdar till datorn ,mobilen,kameran o gud vet vad.
Hur blev det så?

Gunilla sa...

<<<<<<<<<<<<<<<<helt otroligt vad beroende man blir . Vi skafffade dator för två år sedan och nu är jag fast. Men när vi flyttar ut till sommarstället så har vi ingen dator där . Jag kan endast använda den när vi far hem kanske en gång i veckan så det blir en lång väntan.

Här är det grått och kallt det har regnat i flera dagar så det är riktigt trist. Gradantalet är inget att skryta med plus 8.
Hoppas att det vänder snart.

Ha det riktigt gott
Kramen/Gunilla

diane sa...

It is frustrating when you have server problems. We too have had problems recently. Your weather still sounds very cold for nearly summer. Ours has started to cool down now. We need long sleeves and a jacket at night.