söndag 29 november 2009

Julpynt / Christmas decoration


Dags igen för de traditionella juldekorationerna. Många  går över till att ha en jul bara i vitt ,silver eller någon annan färg, men för mig blir det ingen jul utan den röda gardinkappan,  ljusstaken som jag köpte till mitt första egna  boende, mosters lilla tomte och broderade väggprydnaderna, plus lite annat som gör att julstämmningen infinner sig.
Time for Cristmas decoration.I don't want to be without my red pelmet, the  candlestick I bought to my first home, my aunt's  Santa Clauss , and my embroidery.
This is my Cristmas.

7 kommentarer:

wenn sa...

nice decorations..

Anette sa...

Tänk jag har också röda julgardiner i köket nuförtiden. I början hade jag rosa och vita! Men i julgranen finns inte en gnutta rött! Där är det silver, vitt och rosa som gäller. /Anette

Anonym sa...

Heja Bettan,
håll på dina egna traditioner och vad som ger dej positiva minnen och känslor
Lilian

Hagemor sa...

heihei.
Takk for besøket på min matblogg, hyggelig at den kan komme noen til nytte. Jeg tror ikke så mange er innom, men jeg blir gjerne litt mer aktiv på den fremover nå når jeg har blitt bakeleder. I Norge har vi jevnlige bakekurs som er arrangert i hele landet av "Den glutenfrie bakeskolen" kanskje de har noe tilsvarende i Sverige?? Din venninne kan se på ncf.no om hun finner noe som er aktuelt. Voksne damer som får cøliaki er som oftest ikke så nøye...for "det er jo bare meg.." Lykke til til din venninne:))

diane sa...

They are very pretty and they all have a special memory for you. That is a wonderful idea.

LottaM ..ღ sa...

Traditionella färgerna rött och grönt är det i mitt julpyntade hem. Kan inte tänka mig några andra färger.
Må så gott!

LV sa...

What adorable decorations you have. I enjoyed seeing your work of art.